fbpx
За нас това е повече от работа!
За нас това е повече от работа!

За нас

СКК Делта консулт ООД е специализирано счетоводно предприятие със седалище гр. Варна.

Нашата кантора предоставя висококачествени счетоводни услуги, данъчни и осигурителни консултации и богата информация на български и чуждестранни корпоративни клиенти и физически лица, с което помага и участва в развитието на успешният им бизнес.

Богатият ни опит, контактите ни с много хора и клиенти на фирмата ни дава основание да твърдим, че можем да бъдем полезни със своите знания и умения още от момента на зараждане на идеята за бизнес на нашите клиенти.

Хората, които са ни се доверили получават професионални услуги на конкурентна цена. Доказателство за доверието на нашите клиенти са техните препоръки за нас, което е несъмнено ключът за успеха на нашата счетоводна кантора.

Принципите, които следваме през годините и вярваме в тях са: професионализъм, коректност, лоялност, конфиденциалност. Тези наши принципи намират приложение спрямо клиентите ни, спрямо целият екип на счетоводната кантора, спрямо всички наши партньори и съответно оценяваме и взаимността им.

Част от нашите референции

Част от нашите Референции

Инглиш Академи ООД работи вече 2 години с СКК Делта Консулт ООД. Високо оценяваме професионализма на предлаганите счетоводни, финансови и консултантски услуги. Още от самото начало бяхме впечатлени от професионализма на мениджърите и служителите на фирмата.
Калина Георгиева
Инглиш Академи ООД
С настоящата референция искаме да дадем своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на "СКК Делта Консулт" ООД. Ние сме клиенти на счетоводна къща "СКК Делта Консулт" ООД от 2008 година. Освен качествени услуги от екипа получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа и многовариантни решения на нашите проблеми.
Пламен Цонев
"ОРТ - Варна" ЕООД
В лицето на Делта Консулт имаме доверен съветник в областта на счетоводството, финансите и търговското право.
Радко Новаков
Смарт Софт ООД
Дългогодишната ни съвместна работа, професионализмът и ползотворното ни сътрудничество ми дават основание да препоръчам "Делта Консулт" като надежден партньор на фирми които имат нужда от професионални счетоводни услуги.
Явор Деков
Уеб Мейтрикс ЕООД
Оценката ни за професионализма на "СКК ДЕЛТА КОНСУЛТ" ООД е висока, счетоводното обслужване, което те извършват за фирмата ни е компетентно и експедитивно. Препоръчваме тази счетоводна къща, като надежден и сигурен партньор!
Лилян Димитров
ЛИЛ-12 ЕООД