fbpx

ДДС в ЕС - VATEVR

Създадохме Vatevr с идеята да отговорим адекватно на тенденциите в международната търговия и да сме още по-полезни на бизнеса. По-лесният достъп до европейските пазари и увеличената трансгранична търговия на стоки чрез собствени сайтове или платформи гарантира огромен пазар за предприемачите, но също така създава и данъчни задължения за тях в други държави от Европейският съюз, което се явява още едно предизикателство.

Проектът Vatevr ще помогне на фирмите да са запознати със законовите специфики по отношение на ДДС при международната търговия, за да организират по-оптимално процеса на работата си.

Vatevr ще е в услуга и на счетоводителите, за да им окаже съдействие при спазването на Европейските директиви, в частта която се отнася за ДДС.

Ние извършваме услуги, свързани с управление на ДДС процеси на територията на целият Европейски съюз, което по-конкретно включва:

  • Регистрация по ДДС в държавите от Европейският съюз;
  • Подаване на ДДС декларации в държавите от Европейският съюз;
  • Подаване на Интрастат декларациипри достигане на определените прагове;
  • Консултации във връзка с изискванията по ДДС в различните държави.

Необходимостта от тези действия се налага във връзка със спазването на Европейските регламенти, свързани с данъка върху добавената стойност и статистиката на вътреобщностната търговия със стоки.

Част от случаите, при които се налага да спазвате изискванията на Европейското законодателство във връзка с ДДС са следните:

ДДС в държави от Европейска икономическа зона

Защо да изберете нас?

 
1

Ние Ви предлагаме услуга ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО - независимо в колко държави търгувате, няма нужда да търсите счетоводител във всяка, ние ще се погрижим за изпълнението на Вашите задължения, като Ви спестим време и излишни усилия.

 
2

ИНФОРМИРАНОСТ – Вие сте своевременно информирани при настъпили промени, касаещи Вашият бизнес, с цел да бъдете протектирани от една страна, и от друга страна да използвате ползите за Вашият бизнес предвид настъпилата промяна.

 
3

Предлагаме Ви ОПТИМАЛНИ ЦЕНИ - ние работим с партньори в различните държави, което ни дава възможност да Ви предложим оптимална цена за услугите, по-ниски от цените, които ще получите ако се обърнете към счетоводител в конкретната държава.

 
4

КОМУНИКАЦИЯ – Вие комуникирате с нас на родният си език, като това улеснява Вашата работа и намалява възможността от грешки при комуникацията на чужд език.

 
5

ОПИТ – ние и съответно нашите парньори работим с голям брой клиенти, което гарантира качеството на работата ни.

 
6

СЪДЕЙСТВИЕ – Ние и нашите партньори Ви оказваме пълно съдействие при проверки от страна на съответните данчни органи.

 
7

КОНСУЛТАЦИИ – Ние Ви консултираме за Вашите задължения и възможностите, които имате при работа в избрана от Вас държава. При необходимост от допълнителна информация винаги можем да се обърнем за съдействие към нашия партньор в съответната държава. Минимизирате вероятността от грешки поради недостоверна информация, станала Ви известна от Интернет пространството.

Свържете се за повече информация с нас

VATEVR
+359 888 40 65 78

Част от нашите Референции

Инглиш Академи ООД работи вече 2 години с СКК Делта Консулт ООД. Високо оценяваме професионализма на предлаганите счетоводни, финансови и консултантски услуги. Още от самото начало бяхме впечатлени от професионализма на мениджърите и служителите на фирмата.
Калина Георгиева
Инглиш Академи ООД
С настоящата референция искаме да дадем своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на "СКК Делта Консулт" ООД. Ние сме клиенти на счетоводна къща "СКК Делта Консулт" ООД от 2008 година. Освен качествени услуги от екипа получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа и многовариантни решения на нашите проблеми.
Пламен Цонев
"ОРТ - Варна" ЕООД
В лицето на Делта Консулт имаме доверен съветник в областта на счетоводството, финансите и търговското право.
Радко Новаков
Смарт Софт ООД
Дългогодишната ни съвместна работа, професионализмът и ползотворното ни сътрудничество ми дават основание да препоръчам "Делта Консулт" като надежден партньор на фирми които имат нужда от професионални счетоводни услуги.
Явор Деков
Уеб Мейтрикс ЕООД
Оценката ни за професионализма на "СКК ДЕЛТА КОНСУЛТ" ООД е висока, счетоводното обслужване, което те извършват за фирмата ни е компетентно и експедитивно. Препоръчваме тази счетоводна къща, като надежден и сигурен партньор!
Лилян Димитров
ЛИЛ-12 ЕООД