fbpx

Нашите услуги

Счетоводно обслужване

Счетоводните услуги, които СКК Делта Консулт ООД предлага на своите клиенти са:

  • Технически унифицирани, но и изцяло персонализирани спрямо нуждите и изискванията на клиента. От една страна това ни помага да сме оптимални, от друга да оказваме услуги изключително в полза на клиента.
  • Спестяващи време на клиента. Ценим изключително много времето на нашите клиенти и за целта използваме усъвършенстващите се технологии. Максимално се използват възможностите на електронните комуникации като e-mail, собствен „облак“ и др. за получаване и изпращане на документи.
  • Защитена информация. Постоянно инвестираме в сигурността на информацията, която обработваме. Изградили сме многостепенна защита, която гарантира цялостта на информацията при всякакви обстоятелства.
  • Регулярно предоставяне на отчет, съдържащ информация за финансовото състояние на фирмата, вече и в реално време на Web базирана платформа.
  • Съдействие и представляване на клиентите пред проверяващите органи във връзка с възникнали проверки с цел защита на интересите им в областта на нашите компетенции.

Част от нашите референции

Част от нашите Референции

Инглиш Академи ООД работи вече 2 години с СКК Делта Консулт ООД. Високо оценяваме професионализма на предлаганите счетоводни, финансови и консултантски услуги. Още от самото начало бяхме впечатлени от професионализма на мениджърите и служителите на фирмата.
Калина Георгиева
Инглиш Академи ООД
С настоящата референция искаме да дадем своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на "СКК Делта Консулт" ООД. Ние сме клиенти на счетоводна къща "СКК Делта Консулт" ООД от 2008 година. Освен качествени услуги от екипа получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа и многовариантни решения на нашите проблеми.
Пламен Цонев
"ОРТ - Варна" ЕООД
В лицето на Делта Консулт имаме доверен съветник в областта на счетоводството, финансите и търговското право.
Радко Новаков
Смарт Софт ООД
Дългогодишната ни съвместна работа, професионализмът и ползотворното ни сътрудничество ми дават основание да препоръчам "Делта Консулт" като надежден партньор на фирми които имат нужда от професионални счетоводни услуги.
Явор Деков
Уеб Мейтрикс ЕООД
Оценката ни за професионализма на "СКК ДЕЛТА КОНСУЛТ" ООД е висока, счетоводното обслужване, което те извършват за фирмата ни е компетентно и експедитивно. Препоръчваме тази счетоводна къща, като надежден и сигурен партньор!
Лилян Димитров
ЛИЛ-12 ЕООД