fbpx

Нашите услуги

Административни услуги

Зараждането на идея за създаване или предлагане на даден продукт или услуга у предприемача е първата стъпка за развитието на един успешен бизнес. Нашата роля в самото начало е в компетентната консултация и съвети базирани на професионализма и опита ни при избора на правен статут на фирмата и съответно последващата подготовка на документи и вписването и в Търговският регистър. Водени от желанието си клиента да остане максимално доволен от услугата по регистрация на фирма и разбира се поставяйки и принципите си на обслужване на клиента ние го придружаваме до местата, където се изисква личното му присъствие, а останалото е наша грижа.

СКК Делта Консулт ООД извършва регистрация на нови фирми – ЕООД, ООД, ЕТ, както и откриване на клонове на български фирми и представителства на чуждестранни компании в България.

Има случаи, в които се налагат промени в съществуващи фирми като смяна на съдружници, управители, промени в капитала, адрес на управление и пр. Тук отново ние сме полезни на нашите клиенти, предоставяйки им и тази услуга.

Съществуват и моменти, в които по преценка на мениджърите жизненият цикъл на определен продукт или услуга е изтекъл или съществува друга причина, поради която е взето решение за закриване на фирмата. В отговор на желанието ни да удовлетворим нашите клиенти и с тази услуга ние им я предлагаме.

Нарастваща е тенденцията и в България за покупка на съществуващи фирми с цел инвестиция. За да бъдат защитени интересите и на двете страни ние извършваме анализ на възможните рискове и предимства при покупка на съществуваща компания от данъчна и финансова гледна точка.

Част от нашите референции

Част от нашите Референции

Инглиш Академи ООД работи вече 2 години с СКК Делта Консулт ООД. Високо оценяваме професионализма на предлаганите счетоводни, финансови и консултантски услуги. Още от самото начало бяхме впечатлени от професионализма на мениджърите и служителите на фирмата.
Калина Георгиева
Инглиш Академи ООД
С настоящата референция искаме да дадем своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на "СКК Делта Консулт" ООД. Ние сме клиенти на счетоводна къща "СКК Делта Консулт" ООД от 2008 година. Освен качествени услуги от екипа получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа и многовариантни решения на нашите проблеми.
Пламен Цонев
"ОРТ - Варна" ЕООД
В лицето на Делта Консулт имаме доверен съветник в областта на счетоводството, финансите и търговското право.
Радко Новаков
Смарт Софт ООД
Дългогодишната ни съвместна работа, професионализмът и ползотворното ни сътрудничество ми дават основание да препоръчам "Делта Консулт" като надежден партньор на фирми които имат нужда от професионални счетоводни услуги.
Явор Деков
Уеб Мейтрикс ЕООД
Оценката ни за професионализма на "СКК ДЕЛТА КОНСУЛТ" ООД е висока, счетоводното обслужване, което те извършват за фирмата ни е компетентно и експедитивно. Препоръчваме тази счетоводна къща, като надежден и сигурен партньор!
Лилян Димитров
ЛИЛ-12 ЕООД