fbpx

Продажба на стоки чрез складове или фулфилмънт центрове

Продажба на стоки чрез складове или фулфилмънтцентрове (fulfilment centers, marketplaces B2C), намиращи се на територията на друга държава членка.

Пример

Независимо дали продавате стоките си чрез различни платформи (EMAG, eBay) или чрез Ваш собствен сайт Вие може да изберете къде да бъдат складирани тези стоки. Стоките могат да бъдат складирани на територията както на България, така и на всяка друга държава членка, в която Вие прецените. Ако стоките се складират в Румъния и транспорта им към крайният клиент започва от там, това съответно ще породи задължение за Вас да се регистрирате по ДДС в Румъния преди извършване на първата Ви продажба.

Ако стоките се намират в България и от тук „тръгват“ към крайният клент това би могло да доведе до задължение за регистрация по ДДС в други държави във връзка с извършваните към тях Дистанционни вътреобщностни продажби на стоки.

Свържете се за повече информация с нас

VATEVR
+359 888 40 65 78

Част от нашите Референции

Инглиш Академи ООД работи вече 2 години с СКК Делта Консулт ООД. Високо оценяваме професионализма на предлаганите счетоводни, финансови и консултантски услуги. Още от самото начало бяхме впечатлени от професионализма на мениджърите и служителите на фирмата.
Калина Георгиева
Инглиш Академи ООД
С настоящата референция искаме да дадем своята отлична оценка за работата и изключителния професионализъм на "СКК Делта Консулт" ООД. Ние сме клиенти на счетоводна къща "СКК Делта Консулт" ООД от 2008 година. Освен качествени услуги от екипа получаваме внимателно отношение, добра съвместна работа и многовариантни решения на нашите проблеми.
Пламен Цонев
"ОРТ - Варна" ЕООД
В лицето на Делта Консулт имаме доверен съветник в областта на счетоводството, финансите и търговското право.
Радко Новаков
Смарт Софт ООД
Дългогодишната ни съвместна работа, професионализмът и ползотворното ни сътрудничество ми дават основание да препоръчам "Делта Консулт" като надежден партньор на фирми които имат нужда от професионални счетоводни услуги.
Явор Деков
Уеб Мейтрикс ЕООД
Оценката ни за професионализма на "СКК ДЕЛТА КОНСУЛТ" ООД е висока, счетоводното обслужване, което те извършват за фирмата ни е компетентно и експедитивно. Препоръчваме тази счетоводна къща, като надежден и сигурен партньор!
Лилян Димитров
ЛИЛ-12 ЕООД